Vi anställer

AQUA-NOVA levererar Processutrustning med fokus på Renånga och Sterilt vatten inom ”Life Science”.
Vi jobbar till största delen internationellt och är stolta över att ha många av världens största läkemedelsföretag som kunder.

År 1994 introducerade AQUA-NOVA den så kallade kombienheten på marknaden, där vi kundanpassar behovet av Renångproduktion utan att påverka WFI produktionen i samma enhet.
Detta har inneburit stora kostnadsbesparingar gällande, investering, installation och validering för våra kunder.


DÅ EFTERFRÅGAN PÅ VÅRA PRODUKTER OCH TJÄNSTER ÖKAR, SÖKER VI NU EN TEKNISK SÄLJARE!

 


JOBBET

Som teknisk säljare på Aqua-Nova arbetar du självständigt och proaktivt för att sälja och marknadsföra våra produkter globalt. En mycket viktig del av arbetet är att genomföra möten med kunder där du visar stor förståelse för deras tekniska behov och frågeställningar. Dina kundmöten äger rum både i Sverige samt andra länder runtom i världen. En stor del av tiden spenderar du också med att ta emot, registrera och bearbeta förfrågningar samt sköta förhandlingar och underhålla kontakten med våra återförsäljare. Internt jobbar du tätt med vår VD och tekniska projektledare. Du håller kontakten med kund under hela tillverkningsprocessen och lägger mycket tid på att underhålla dina relationer.

Våra kunder återfinns i Läkemedelsindustri, ”Life science” samt Biotech sektorn.

OM DIG

Du har högskole- eller civilingenjörsutbildning, gärna inom kemi, maskin eller industriell ekonomi.
För att lyckas i rollen underlättar det om du har erfarenhet av läkemedelsindustri eller tillverkande industri. Vi vill att du har ett starkt intresse för affärsutveckling och omvärldsanalys. Har du erfarenhet av en internationell verksamhet är det ett plus. Då vår mesta kundkommunikation sker på engelska är det ett krav att du har väldigt goda språkkunskaper och gärna också kunskaper i ett tredje språk. Du bör vara väldigt trygg i dina presentationskunskaper då vi ofta besöker mässor och håller seminarier. Som person har du ett stort ansvarskännande och drivs av att göra business. Affärsmässighet är en av dina starkaste sidor.
Läs mer om oss på www.aqua-nova.se

 

Ansök till info@aqua-nova.se

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

2015  AQUA-NOVA® AB. ALL RIGHTS RESERVED.


» top page